Dan Corbuț a început acum 20 de ani cu o pivniță de 30 de metri pătrați în Diosig, iar astăzi se poate mândri cu o plantație de viță de vie de 9 hectare, vinuri premiate și o pivniță modernă în construcție, cu o investiție de 4 milioane de euro. Crama produce anual între 12.000 și 15.000 de sticle de vin, majoritatea vinuri albe și rose, dar va extinde și oferta cu vinuri roșii, pe măsură ce noile plantații vor intra pe rod.
Sortimentul de vinuri include Chardonnay, Pinot Gris, Fetească Regală, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, dar și Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră. Vinurile cramei sunt disponibile în principal în restaurante și magazine specializate în vinuri – publicul țintă fiind cel care apreciază calitatea și este dispus să investească în aceasta.
În prezent, se construiește o nouă pivniță în Jankafalva, cu scopul de a produce anual 60.000 de litri de vin. Facilitățile vor fi destinate nu doar producției de vin, ci și primirii oaspeților, organizării de degustări de vin și evenimente. Aici, filosofia meșteșugărească se combină cu tehnologia modernă pentru a crea vinuri premium, fără compromisuri.
Dan Corbuț crede că, bazându-se pe tradițiile și gustul unic al regiunii Diosig, turismul viticol poate câștiga un impuls considerabil – iar în acest proces, toți viticultorii locali vor avea de câștigat.